Bestilling

På Charlottebonnen.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.
 
Charlotte Bonnén
Jægersborg Allé 23
2920 Charlottenlund
39 63 63 28

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Der tages forbehold for udsolgte varer eller prisændringer.

Betaling

På Charlottebonnen.dk kan der betales med:
 • Dankort
 • eDankort
 • Forbrugsforeningen
 • Mastercard
 • Visa
 • JCB
 • American Express

De data, du oplyser i forbindelse med et online køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL. Det er altså kun PBS, der kan læse dem. Hverken netbutikken eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet hæves først på din konto, når varerne sendes fra Charlotte Bonnén. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Fragt

Vi fremsender dine varer uden omkostning, hvis du samlet køber for kr. 500,- eller mere.
Ved samlet køb for mindre end kr. 500,- opkræver vi en forsendellsesomkostning på kr. 50,-Alle varer sendes med PostDanmark. Der må forventes en leveringstid på 2 dage plus PostDanmarks normale udbringningstid.

Charlotte Bonnén
Jægersborg Allé 23
2920 Charlottenlund
39 63 63 28

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Charlottebonnen.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Ved køb af kosmetik- og parfumeprodukter bortfalder fortrydelsesretten, hvis forseglingen brydes.

Ved køb af kosmetik- og parfumeprodukter er den intakte originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur i intakt stand, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.

Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Varen kan sendes til:

Parfumeri Charlotte Bonnén
Jægersborg Allé 23
2920 Charlottenlund

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset eller aflevere den personligt på ovenstående adresse.

HVIS du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig ved overførsel til din bankkonto, når vi har MODTAGET varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – Vedlæg kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkontoen, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Bemærk! vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Når du handler på Charlottebonnen.dk har du selvfølgelig 2 års reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Det er altid en god idé at kontakte os først og aftale vilkår for reklamationen, før du sender varen retur.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse.

Persondatapolitik
Logstatistik
Logstatistik bruges på Charlottebonnen.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.På Charlottebonnen.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Dine personlige oplysninger
For at du kan indgå en online aftale med Charlottebonnen.dk, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Charlottebonnen.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Fem år er et krav fra bogføringsloven.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Charlottebonnen.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Charlottebonnen.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Charlotte Bonnén via e-mail charlottebonnen@mail.dk.

Har du tilmeldt dig en af vores kundeklubber, og ikke længere ønsker at være medlem og modtage nyhedsmails, bedes du sendes os en mail herom på  charlottebonnen@mail.dk.